Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ύποπτες «online» αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες - Ψάχνουν πώς και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ύποπτες «online» αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες - Ψάχνουν πώς και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας οι συνομιλίες και οι αναζητήσεις της 33χρονης στο Ίντερνετ - Εξετάζεται αν είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά της Τζωρτζίνας στις αρχές Ιανουαρίου, έπειτα από νέα κρίση στην σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη

pispirigou-in-custody-0
Ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο φέρεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, τόσο η ίδια όσο και τα στενά της πρόσωπα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο. Όμως, σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία έχει εντοπίσει τις ύποπτες αναζητήσεις για φάρμακα, που αν επαληθευθούν, θα δέσουν ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως δεμένη από τους αστυνομικούς. Η κατηγορούμενη ήταν μόνη της στο μονόκλινο δωμάτιο την ώρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, ενώ οι γιατροί είχαν κάνει την τελευταία τους επίσκεψη τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα. Η κεταμίνη, σύμφωνα με τους επιστήμονες, προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού το πολύ μέσα σε 20 λεπτά.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να προμηθεύτηκε την κεταμίνη μέσω διαδικτύου Ωστόσο, οι έρευνες για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεχίζονται, ενώ πέρα από άρσεις απορρήτων, αναμένεται να αναζητηθεί και αν υπάρχει εμπλοκή άλλη προσώπου στην προμήθεια της ουσίας, παράδοση χέρι με χέρι ή υφαρπαγή.

Πάντως, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζουν ότι η κεταμίνη υπήρχε στους χώρους του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί της τη χορήγησαν.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν βάλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά της πρόσωπα από την Πάτρα στο «κάδρο» της έρευνας και οι παρακολουθήσεις ήταν αδιάκοπες και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Η αστυνομία μάλιστα παρακολουθούσε τόσο τις συνομιλίες όσο και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj0lophhepdt)



Φέρεται να έκανε απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Τζωρτζίνα στις αρχές Ιανουαρίου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ερευνάται επίσης και για το εάν διέπραξε νέα απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζινας στις αρχές Ιανουαρίου 2022, η οποία συνδεόταν επίσης με κρίση που περνούσε στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Κλείσιμο
Μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα υποστήριξε ότι η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές της νέας χρονιάς να νοσηλευτεί εκ νέου η Τζωρτζίνα, καθώς προφασίστηκε προβλήματα υγείας, ενώ επέμενε αδικαιολόγητα στο να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει και δεν θα μιλήσει για την κεταμίνη.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι ξεσπά για τις θηριωδίες στην Μπούκα: «Μητέρες Ρώσων στρατιωτών, δείτε τι μπ...α μεγαλώσατε»


Οριστική η ρήξη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη


Μάνος Δασκαλάκης: Το τηλεφώνημα για το θάνατο της Μαλένας, η κεταμίνη που δεν υπήρχε στο «Παίδων» και η σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης