Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ναρκωτικά χάπια και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας πήραν οι Αρχές από το σπίτι του Μάνου και της Ρούλας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ναρκωτικά χάπια και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας πήραν οι Αρχές από το σπίτι του Μάνου και της Ρούλας

Συνοδεία αστυνομικών έφυγε από το σπίτι η αδερφή της - Έπειτα από 2,5 ώρες ερευνών, οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών έφυγαν, έχοντας επίσης πάρει μαζί τους φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, καθώς και ένα κλουβί με ένα πουλί

aderfi-roulas3
Περίπου 2,5 ώρες κράτησαν οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η αδερφή της Ρούλας


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στο σπίτι επικεντρώθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης μητέρας, στις επικοινωνίες της, αλλά και σε φαρμακευτικές ουσίες.

Κλείσιμο
Πήραν φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, αλλά και ένα κλουβί με ένα πουλί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φύλλο και φτερό» παρουσία εισαγγελέα το σπίτι που διέμενε στην Πάτρα


Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του tempo24.news, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, βιβλία και ζωγραφιές που αποδίδονται στην Τζωρτζίνα, καθώς και περίπου 50 ναρκωτικά χάπια

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελέα. Στο σπίτι βρισκόταν και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που άνοιξε το σπίτι στις Αρχές.

Μόλις ολοκληρώθηκε η έρευνα, μαζί με τους αστυνομικούς, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπήκε σε αυτοκίνητο της αστυνομίας. Η οδός Μπιζανίου παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η εντολή για έρευνα δόθηκε στην τοπική αστυνομία από τον ανακριτή, προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Η έρευνα έγινε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο φως καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους

Νέα σενάρια για την υγεία του Πούτιν, πιθανόν να πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς

Στα 21.102 τα νέα κρούσματα, 60 θάνατοι και 351 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης