Τύρναβος: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο τσαντάκι και διαρρηκτικά εργαλεία

Τύρναβος: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο τσαντάκι και διαρρηκτικά εργαλεία

Μέσα στο τσαντάκι βρέθηκαν μάλιστα τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του

diarriksi
Όλα τα πειστήρια που θα τον τύλιγαν σε μια κόλλα χαρτί για κλοπές είχε μαζί του ένας Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης! Μένει να εξακριβωθεί πού και πότε τις διέπραξε.

Ο δράστης είχε πάνω του ένα τσαντάκι μέσης το οποίο είχε μέσα τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του που αναζητείται, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη κλειδιά οχημάτων και σπιτιών, ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα κινητό και 211,75 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή.

Έπιασαν τον δράστη κλοπής σε βιβλιοπωλείο

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, ο οποίος το ίδιο πρωί είχε τρυπώσει σε ένα βιβλιοπωλείο εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της υπαλλήλου από τον χώρο του ταμείου και άρπαξε το κινητό της χωρίς να γίνει αντιληπτός. Η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην υπάλληλο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης