Με πλαστικό πιστόλι και μαχαίρι λήστεψε περιπτερά στα Ιωάννινα

Με πλαστικό πιστόλι και μαχαίρι λήστεψε περιπτερά στα Ιωάννινα

Η ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να εντοπίσουν τον Έλληνα δράστη

Iwannina-listis
Τον ανήξερο έκανε ο δράστης της ληστείας ενός περιπτέρου στην πόλη των Ιωαννίνων, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, καθώς είχε «ξεφορτωθεί» τα πειστήρια σε ένα οικόπεδο. Όμως, είχε κρατήσει τα 550 ευρώ που είχε αρπάξει από τον υπάλληλο κι αυτά οδήγησαν στη σύλληψή του.

Η ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να εντοπίσουν τον Έλληνα δράστη και να αποδώσουν τα κλεμμένα χρήματα στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου. Σε ένα οικόπεδο που υπέδειξε ο ληστής, βρήκαν την κουκούλα full face που φορούσε, το πιστόλι με το οποίο απείλησε τον υπάλληλο που αποδείχθηκε... πλαστικό και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα».

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Στο κατάστημά του έκρυβε πιστόλι

Έπειτα από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 39χρονου Έλληνα και στο κατάστημα που διατηρεί στο Ηράκλειο και βρήκαν ένα πιστόλι και φυσίγγια τα οποία κατάσχεσαν. Έτσι, έβαλαν χειροπέδες στον 39χρονο και σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο δείχνει Ρώσους στρατιώτες να εκτελούν εν ψυχρώ Ουκρανό άμαχο με σηκωμένα τα χέρια ψηλά

Βασιλακόπουλος: Έξαρση της πανδημίας- Θα πληρώσουμε μεγαλύτερο φόρο θανάτων

Με φορτηγά καταφτάνει στην Ουκρανία το δορυφορικό ίντερνετ του Ελον Μασκ- Πώς θα βοηθήσει τους Ουκρανούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης