Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες και στη συνέχεια έβγαλαν όπλο και ακινητοποίησαν τους υπάλληλους ζητώντας χρήματα
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στο Μενίδι στην οδό Δεκελείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες και στη συνέχεια έβγαλαν όπλο και ακινητοποίησαν τους υπάλληλους ζητώντας χρήματα.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί το δίδυμο των ληστών.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.