Έπιασαν τον ληστή καταστήματος εστίασης και πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Αλμυρό

Έπιασαν τον ληστή καταστήματος εστίασης και πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Αλμυρό

Μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε δυο εβδομάδες

peripoliko_
Μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε δυο εβδομάδες, και αφού στο μεταξύ είχε διαπράξει και δεύτερη ληστεία, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα ο 37χρονος δράστης της ληστείας στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών του Αλμυρού Μαγνησίας.

Σε βάρος του 37χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Βόλου, καθώς είχε ταυτοποιηθεί αμέσως μετά τη ληστεία που είχε διαπράξει στις 26 Φεβρουαρίου μαζί με τον 26χρονο συνεργό του σε ένα κατάστημα εστίασης του Σ.Ε.Α., όπου μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες. Τότε, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο απειλώντας τον με μαχαίρι, άρπαξαν 7.500 ευρώ από τις ταμειακές μηχανές και από το γραφείο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει από το Βόλο.

Ο 26χρονος συνελήφθη στις 5 Μαρτίου στην περιοχή της Αταλάντης στην Φθιώτιδα από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ακολούθησε στη ληστεία τον 37χρονο που γνώρισε στη φυλακή για να εξασφαλίσει τη δόση του, αλλά κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Και ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν παντού τον 37χρονο, εκείνος μπήκε την προηγούμενη Κυριακή σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Βόλο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και παριστάνοντας τον πελάτη, ακινητοποίησε την 29χρονη ιδιοκτήτρια με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε 3.700 ευρώ από το ταμείο. Μετά την σύλληψή του, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρτυρίες σοκ από Ουκρανούς για εν ψυχρώ εκτελέσεις αμάχων από Ρώσους στρατιώτες στα χωριά γύρω από το Κίεβο

Αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πολυκατοικία στο Κίεβο - Τουλάχιστον 1 νεκρός και 12 τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης