Χαλκιδική: Έβγαλε 25.000 ευρώ από τη διακίνηση κοκαΐνης
Επεισοδιακή η καταδιώξη για τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς
Μάνος Τσαγκαράκης
Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός Έλληνα που διακινούσε κοκαΐνη σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας καθώς, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που τον αναζητούσαν από την Χαλκιδική τον εντόπισαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, αντιστάθηκε σθεναρά.
Ο δράστης έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να του κάνουν σωματική έρευνα και το έβαλε στα πόδια, ωστόσο ακινητοποιήθηκε μετά από κυνηγητό σε απόσταση λίγων μέτρων και δεσμεύτηκε με χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 36 γραμμαρίων.
Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς, ήταν ότι στο σπίτι του ο διακινητής έκρυβε και μετρητά ύψους 25.080 ευρώ που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητά του και κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.