Πάτρα: Διακινητές ναρκωτικών πούλησαν 240 δόσεις κοκαΐνης που έκρυβαν σε σπίτια με κάμερες!

Πάτρα: Διακινητές ναρκωτικών πούλησαν 240 δόσεις κοκαΐνης που έκρυβαν σε σπίτια με κάμερες!

Από τις αγοραπωλησίες αποκόμισαν συνολικά περίπου 17.000 ευρώ

πατρα
Με κάμερες παρακολούθησης είχαν "θωρακίσει" τα σπίτια τους ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, που εμπλέκονται σε 240 αγοραπωλησίες κοκαΐνης τους τελευταίους επτά μήνες στην Πάτρα, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσαν ως "καβάντζα" ένα διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει!

Οι δράστες είχαν διακινήσει 210 γραμμάρια κοκαΐνης σε 22 χρήστες, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αποκομίζοντας από αυτούς 16.800 ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζαν άλλα 6.700 ευρώ από την ποσότητα των 83,7 γραμμαρίων που κατασχέθηκε μετά την σύλληψή τους, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον αλλοδαπό όταν επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα έξω από το σπίτι του, τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν μόλις πούλησε 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης σε έναν Έλληνα αγοραστή. Στη συνέχεια συνελήφθη και ο Έλληνας συνεργός του, στην κατοικία του οποίου έκρυβαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν καθημερινά, ενώ ο αλλοδαπός είχε αναλάβει την επικοινωνία με τους "πελάτες", στους οποίους συναντούσε πάντα τους αγοραστές της κοκαΐνης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, στο διαμέρισμα "καβάντζα" και στη μοτοσικλέτα του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 81,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο συσκευασίες για τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών και 780 ευρώ. Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε συμμορία, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο.

Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης