Σοκ προκαλεί η είδηση της καταγγελίας μιας 19χρονης σε πόλη της Εύβοιας για απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, η φερόμενη ως θύμα διατηρούσε δεσμό για περίπου έναν χρόνο με τον συγκεκριμένο άνδρα. Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν σε κάποιο οικείο σπίτι, όπου ο πακιστανικής καταγωγής άνδρας της πρόσφερε ναρκωτικά, ενώ προσπάθησε λίγο αργότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την βιάσει.
Η 19χρονη προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το πρωί του Σαββάτου 29/01 και κατήγγειλε το γεγονός. Άμεσα Αστυνομικοί του Τμήματος συνοδεία Δικαστικού Λειτουργού έσπευσαν να συλλάβουν τον άνδρα ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την πρόθεσή τους, διέφυγε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ζήτησε βοήθεια από τον εργοδότη του.
Ο δεύτερος σε επικοινωνία με τις αρχές δήλωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος διαμένει παράνομα στην χώρα θα παραδοθεί σύντομα στις αρχές.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.