Εύβοια: «Μου πρόσφερε ναρκωτικά και προσπάθησε να με βιάσει» καταγγέλλει 19χρονη

Εύβοια: «Μου πρόσφερε ναρκωτικά και προσπάθησε να με βιάσει» καταγγέλλει 19χρονη

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του - Ο δράστης αναζητείται από τις αρχές

βιασμος
Σοκ προκαλεί η είδηση της καταγγελίας μιας 19χρονης σε πόλη της Εύβοιας για απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, η φερόμενη ως θύμα διατηρούσε δεσμό για περίπου έναν χρόνο με τον συγκεκριμένο άνδρα. Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν σε κάποιο οικείο σπίτι, όπου ο πακιστανικής καταγωγής άνδρας της πρόσφερε ναρκωτικά, ενώ προσπάθησε λίγο αργότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την βιάσει.

Η 19χρονη προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το πρωί του Σαββάτου 29/01 και κατήγγειλε το γεγονός. Άμεσα Αστυνομικοί του Τμήματος συνοδεία Δικαστικού Λειτουργού έσπευσαν να συλλάβουν τον άνδρα ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την πρόθεσή τους, διέφυγε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ζήτησε βοήθεια από τον εργοδότη του.

Ο δεύτερος σε επικοινωνία με τις αρχές δήλωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος διαμένει παράνομα στην χώρα θα παραδοθεί σύντομα στις αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης