Πληθαίνουν οι περιπτώσεις δημοτών που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αναλαμβάνουν οι ίδιοι με δικά τους έξοδα να καθαρίσουν τους δρόμους της περιοχής τους από το χιόνι που έχει μετατραπεί σε πάγο.
Μετά την περίπτωση της Πεντέλης που ανέδειξε το protothema.gr, και στην Αγία Παρασκευή ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστογιάννης μίσθωσε εκχιονιστικό μηχάνημα το οποίο επι 30 ώρες επιχειρούσε να καθαρίσει τους δρόμους για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.
Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα προβλήματα στην Αγία Παρασκευή παραμένουν, καθώς εκτός από τον πάγο υπάρχουν και εκατοντάδες κλαδιά δέντρων που δεν έχουν αποκομιστεί.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.