Η Campeón μετατρέπει την εκμάθηση τεχνολογίας σε εμπειρία που φέρνει γνώση, αυτοπεποίθηση και αίσθημα συμμετοχής στη ζωή των ατόμων τρίτης ηλικίας.
Ακόμη μία συνομιλία μεταξύ στελεχών της Αττικής Οδού και της Πυροσβεστικής είδε το φως της δημοσιότητας, μία ημέρα μετά τη διάψευση από την εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου πως ουδέποτε η Τροχαία ζήτησε να απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
Ειδικότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσιάστηκε η συνομιλία που είχαν τα στελέχη της Αττικής Οδού με ανθρώπους της Πυροσβεστικής και μάλιστα οι πρώτοι καθησύχασαν τα στελέχη της Πυσροσβεστικής «ότι... 'χουνε!»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής ζήτησε από την Υπηρεσία του να κλείσει η Αττική Οδός, αίτημα που μεταφέρθηκε ως εισήγηση στους υπευθύνους του αυτοκινητόδρομου, οι οποίοι απάντησαν «το ΄χουμε». Ο διάλογος αυτός έγινε στις 11:30 το πρωί, ενώ οι αρμόδιοι αποφάσισαν τελικά να κλείσουν το δρόμο στις 18:00 το απόγευμα.