Νέα τραγωδία στην Αχαΐα με ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο. Ένας 29χρονος οδηγός δικύκλου έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε με ΙΧ.
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο δρόμο μεταξύ Μαστραντώνη και Σταυροδρόμι, σύμφωνα με το tempo24.news. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το μηχανάκι συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να βρει τραγικό θάνατο. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε εκτροπή οχήματος στην 111, στο ύψος του Πρέβεδου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 16χρονος.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.