Πυροβολισμοί στη Βούλα: Γνώριμος στις Αρχές ο ένας εκ των τριών τραυματιών - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Πυροβολισμοί στη Βούλα: Γνώριμος στις Αρχές ο ένας εκ των τριών τραυματιών - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την  επίθεση «βλέπουν» οι Αρχές - Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο μέσα στον φούρνο - Παρολίγον μακελειό μπροστά σε ανήλικα παιδιά

voula_pirovolismoi_art2
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στην Βούλα κατά τη διάρκεια του οποίου 2 άτομα άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τρεις αλλοδαπούς μέσα σε φούρνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο ένας από τους τρεις τραυματιές έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Πρόκειται για Αλβανό ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από καταδίωξη με περιπολικό και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Βίντεο λίγο μετά το αιματηρό περιστατικό:

Άνδρας τραυματίστηκε στη Βούλα από πυροβολισμούς


Καμερα ασφαλείας καταγράφει πανικόβλητους πολίτες να τρέχουν για να σωθούν από τα πυρά δευτερόλεπτα μετά την αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς χθες το απόγευμα έξω από φούρνο στη Βουλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chd09zvjxmbt-sf)
Κλείσιμο

Παρολίγον μακελειό μπροστά σε ανήλικα παιδιά

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι τρεις αλλοδαποί έπιναν καφέ έξω από ένα φούρνο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού 5 και Προόδου στην Βούλα. Κάποια στιγμή, ένα τζιπ στο οποίο επέβαιναν 4 στόμα στάθμευσε μπροστά από το φούρνο και δύο άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο.

Μπήκαν μέσα στο φούρνο και κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των τριών αλλοδαπών. Οι δύο πλευρές άρχισαν να τσακώνονται και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα, ο ένας από τους δύο δράστες χτύπησε έναν άνδρα στο κεφάλι με μια καρέκλα ενώ ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι.

voula__4_
voula__3_
voula__1_
aima


Η κατάσταση ξέφυγε όταν ένας από τους δράστες σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε προς την πλευρά των 3 ανδρών. Στο φούρνο, ο οποίος ήταν γεμάτος από πελάτες, επικράτησε πανικός με ανήλικα παιδιά να ουρλιάζουν και να τρέχουν σε κατάσταση σοκ. Οι δράστες, μάλιστα, φέρονται να έλεγαν στον κόσμο «μην ανησυχείτε δεν θα σας πειράξουμε».

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις αλλοδαποί οι οποίοι αρχικά διέφυγαν αιμόφυρτοι στα γύρω στενά. Οι δύο ένοπλοι επέστρεψαν στο τζιπ που τους περίμενε και εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Λίγη ώρα αργότερα, τα θύματα της ένοπλης επίθεσης εντοπίστηκαν στην περιοχή και διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας αλλοδαπός φέρει τραύμα στο στήθος, ο δεύτερος στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα στο χώρο του φούρνου εντόπισαν έναν κάλυκα από το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ενώ η Ασφάλεια διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Το αεροπορικό δυστύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης