Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην Εκάλη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν άνδρας ξυλοκόπησεάγρια την σύζυγό του, αυτή κατάφερε να πάρει το αυτοκίνητό της για να διαφύγει και εκείνος στη συνέχεια πήρε το δικό του αυτοκίνητο και άρχισε να την καταδιώκει.
Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη την ώρα που οδηγούσε για να ξεφύγει από τον άνδρα της, να καλέσει με το κινητό της τηλέφωνο την αστυνομία. Μετά από λίγη ώρα, περιπολικά έφτασαν στο σημείο της καταδίωξης και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον άνδρα, γλιτώνοντας την άτυχη σύζυγό του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.