Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές του Μετρό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές του Μετρό

Η κυκλοφορία είχε διακοπεί μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα, όπου βρίσκεται το κέντρο ελέγχου - Για το λόγο αυτό είχαν κλείσει όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί παρέμεναν ακινητοποιημένοι χωρίς επιβάτες

metro_grammes
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές (1,2 και 3) του Μετρό, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, περίπου δυο ώρες μετά τα αρχικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Μοναστηράκι». Η κίνηση των συρμών διεξάγεται, πλέον, κανονικά σε ολόκλήρο το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. 

Αφορμή για την ταλαιπωρία των επιβατών, στάθηκαν τηλεφωνήματα αγνώστων που ενημέρωσαν για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, οι οποίες θα έσκαγαν, η μια πίσω από την άλλη, λίγο μετά τις 3:30 και στις 4:15.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 και 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, το οποίο στεγάζεται στο Σύνταγμα. Οι συρμοί παρέμεναν ακινητοποιημένοι στους σταθμούς, χωρίς επιβάτες.

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου



Αρχικά, είχε αποκατασταθεί, λίγο πριν τις 5:30 το απογευμα, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός), η οποία διεξαγόταν προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά. 

Ειδήσεις σήμερα:

Το χάπι της Pfizer προστατεύει από σοβαρή νόσηση και από τη μετάλλαξη Όμικρον, λέει ο Μπουρλά

Πυκνή χιονόπτωση σε περιοχές της Εύβοιας, στα «λευκά» η Πάρνηθα - Έρχονται καταιγίδες αύριο το πρωί στην Αττική

Τον Κατρίνη επιλέγει ο Ανδρουλάκης για τη θέση του επικεφαλής στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης