Ο Μιχάλης Κατρίνης επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κώστας Σκανδαλίδης και δεύτερη η Νάντια Γιαννακοπούλου

katrinis-androylakis-arthro
O βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης θα είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, μετά από απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη

Τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ τη θέση της δεύτερης κοινοβουλευτικής εκπροσώπου η Νάντια Γιαννακοπούλου. 

Για τη θέση γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη θέση του Βασίλη Κεγκέρογλου θα προταθεί η κυρία Ευαγγελία ΛιακούληΉταν στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά και από τα πρώτα στελέχη που στήριξαν στην εκλογική τους περιφέρεια την κάθοδο του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία. Η κυρία Λιακούλη είχε και έχει «αντίπαλο» στην περιοχή τον πρώην υπουργό και βουλευτή, τον παπανδρεϊκό Φίλιππο Σαχινίδη ο οποίος κατάφερε πρωτιά για τον πρώην πρωθυπουργό στην πόλη της Λάρισας. Αυτή την φορά ο νέος Γραμματέας της ΚΟ θα έχει και αναπληρωτή: ίσως για να διατηρηθεί η ισορροπία και για να δοθεί χώρος αξιοποίησης και για άλλους κοινοβουλευτικούς από τις νεότερες γενιές. Για τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Αρβανιτίδη και Γιώργου Μουλκιώτη. 

Ο κ.Κατρίνης, νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, έχει, αν και από τις νεότερες γενιές, αποκτήσει εμπειρία από διάφορες μάχες και δη για την οικονομία στο κοινοβούλιο. Καλή σχέση επικοινωνίας έχει όμως ο νέος πρόεδρος και με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη διατηρώντας ωστόσο και εκείνος τις μέρες της έντονης εσωκομματικής κόντρας ενωτικό προφίλ.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι χθες το απόγευμα έγινε κρούση στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο -βασικό παίκτη της πλευράς Ανδρουλάκη- να θέσει υποψηφιότητα για Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και μετά την εκλογή του να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της βουλής.

Αυτή την ώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντάται με τον Βασίλη Κεγκέρογλου.








Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα της ManpowerGroup: Αισιόδοξες οι προοπτικές προσλήψεων για τους Έλληνες εργοδότες

Ολοκληρώθηκε ο υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης της Αίγινας

Aποκλειστικά στο MEGA το εντυπωσιακό show του MadWalk 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης