Βίντεο-ντοκουμέντο: O δράστης μετά την ομηρία στα ΕΛΤΑ τρέχει να φύγει με το όπλο στο χέρι
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν - Τρόμος για τους υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ στο Κορωπί - Πώς ειδοποίησε την αστυνομία εργαζόμενη στο κατάστημα
Τον απόλυτο τρόμο σκόρπισε ένας άντρας το πρωί σταΕΛΤΑ Κορωπίου.
Λίγο μετά τις 07:00 το πρωί ο άντρας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 51 ετών, μπήκε μέσα στο κατάστημα και με την απειλή όπλου -ένα πιστόλι ρέπλικα- ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, δένοντάς τους με δεματικά καλωδίων.
Στη συνέχεια απείλησε μια υπάλληλο με όπλο για να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Μια γυναίκα υπάλληλος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο μετέβη ομάδα ΔΙΑΣ που ήταν πολύ κοντά.
Απειλώντας τους, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Όπως φαίνεται και στo βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr, ο 51χρονος, κρατώντας το όπλο στο χέρι, τρέχει να ξεφύγει.
Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συνέλαβαν. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε βρεθεί στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.