Βίντεο-ντοκουμέντο: O δράστης μετά την ομηρία στα ΕΛΤΑ τρέχει να φύγει με το όπλο στο χέρι
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν - Τρόμος για τους υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ στο Κορωπί - Πώς ειδοποίησε την αστυνομία εργαζόμενη στο κατάστημα
Τον απόλυτο τρόμο σκόρπισε ένας άντρας το πρωί σταΕΛΤΑ Κορωπίου.
Λίγο μετά τις 07:00 το πρωί ο άντρας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 51 ετών, μπήκε μέσα στο κατάστημα και με την απειλή όπλου -ένα πιστόλι ρέπλικα- ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, δένοντάς τους με δεματικά καλωδίων.
Στη συνέχεια απείλησε μια υπάλληλο με όπλο για να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Μια γυναίκα υπάλληλος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο μετέβη ομάδα ΔΙΑΣ που ήταν πολύ κοντά.
Απειλώντας τους, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Όπως φαίνεται και στo βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr, ο 51χρονος, κρατώντας το όπλο στο χέρι, τρέχει να ξεφύγει.
Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συνέλαβαν. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε βρεθεί στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι