Εκτροχιάστηκε πριν από λίγο στο ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη η αμαξοστοιχία 1323 τρένου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τρένο εκτροχιάστηκε κατά την αλλαγή κλειδιών στο σημείο και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από το ατύχημα με τον συρμό. Ωστόσο, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων στην γραμμή.
Οι 75 επιβάτες του τρένου έχουν ήδη αποβιβαστεί και η γραμμή Πειραιάς - Ρέντη παραμένει προσωρινά κλειστή.
Επίσης, αναχώρηση του συρμού 58 με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη θα καθυστερήσει.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.