Θρίλερ στον Έβρο με 17 Τούρκους που εντοπίστηκαν σε νησίδα του ποταμού

Θρίλερ στον Έβρο με 17 Τούρκους που εντοπίστηκαν σε νησίδα του ποταμού

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή - Είναι φυγάδες αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

24603458
Θρίλερ στον Έβρο με 17 Τούρκους που εντοπίστηκαν σε νησίδα του ποταμού στη θεση Νεραιδότοπος κοντα στις Φέρρες.

Οι 17, ανάμεσα τους και πέντε παιδιά ήταν φυγάδες σε άθλια κατάσταση λόγω του δριμέος ψύχους και εντοπίστηκαν απο αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το evros-news.gr πρόκειται για 8 άνδρες, 4 γυναίκες και 5 παιδιά, που πέρασαν το μεσημέρι τα σύνορα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου στην περιοχή Νεραϊδότοπος, προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο γιατί κινδυνεύουν στην χώρα τους. Όμως εγκλωβίστηκαν στην περιοχή και ενημέρωσαν με διάφορους τρόπους δημοσιεύοντας την παρουσία τους εκεί, προκειμένου να υπάρξει διάσωση τους, γιατί ήταν αποκλεισμένοι.

Στην Αστυνομία της περιοχής Φερών σήμανε συναγερμός, αφού η περιοχή και οι συνθήκες που επικρατούσαν εκεί δημιουργούν πολλά προβλήματα για τον εντοπισμό. Στο σημείο που είχαν δώσει στίγμα ότι βρίσκονται, πήγαν οι αστυνομικοί και δεν τους βρήκαν, αλλά τελικά και μετά από πολύωρη αναζήτηση εντοπίστηκαν. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε νέα βάρκα για να οδηγηθούν με ασφάλεια, αφού αυτή που είχαν έρθει από την Τουρκία είχε καταστραφεί.

Οι αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες για τις πρώτες βοήθειες και πλέον θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα Πολάκη: Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα είναι η αρχή της πτώσης της κυβέρνησης

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Αυστηρότερα μέτρα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ για τους ταξιδιώτες από εξωτερικό λόγω της Όμικρον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης