Σε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου, προχώρησε σήμερα μητέρα μαθητή που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του πριν λίγες μέρες. Μια επίθεση μάλιστα που καταγράφηκε σε κινητά μαθητών και κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 11 Νοεμβρίου από τη μητέρα του μαθητή, που πήγε στο σχολείο και βρήκε τον 13χρονο γιο της χτυπημένοστο πρόσωπο και κλαμένο. Ρωτώντας τον, ενημερώθηκε πως εκείνη την ημέρα και την ώρα που σχολούσε, δέχθηκε την επίθεση συμμαθήτριας του που τον χτύπησε βίαια στο πρόσωπο, επανειλημμένα. Η επίθεση αυτή έγινε ενώπιον έξι ακόμη μαθητών που κατηγορούνται ότι την παρότρυναν και γελούσαν σε βάρος του μαθητή.
Αυτό μάλιστα φαίνεται και στο σχετικό video που αναρτήθηκε στο Ιnstagram και στο Tik Tok από την μαθήτρια. Η μαθήτρια φέρεται να έδρασε κατόπιν παρότρυνσης ενός μαθητή και στη συνέχεια όσοι παρακολουθούσαν την επίθεση, γελούσαν και χλεύαζαν τον 13χρονο, που κρατούσε προτεταμένο το χέρι του, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τα χτυπήματα, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.
Στην μήνυση που υποβλήθηκε στις 12 Νοεμβρίου και κατατέθηκε συμπληρωματική χθες 26 Νοεμβρίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, από τον δικηγόρο της μητέρας, γνωστό δικηγόρο του Αγρινίου Παντελή Βαμβακά, περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, που φέρεται μάλιστα να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.
Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, το παιδί της μέχρι και τις 23 του μηνός δεν πήγε στο σχολείο του μιας και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τελικά επέστρεψε στις 24 Νοεμβρίου όπου εντάχθηκε σε άλλο τμήμα.
Κλείσιμο
Στη μήνυση ακόμη γίνεται αναφορά για συνεχόμενα κρούσματα σχολικού εκφοβισμού σε βάρος του παιδιού, επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική βία, ενώ κατηγορείται η Διεύθυνση για παράλειψη στο να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για να αποσοβηθούν αυτές οι συμπεριφορές.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.