Μετά την υπόθεση bullying και εκβιασμού 13χρονου μαθητή στον Γαλατά Τροιζηνίας, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, σήμερα αποκαλύπτεται ένα νέο κρούσμα bullying, που κατέληξε σε συλλήψεις από την τοπική αστυνομία.
Σύμφωνα με το saronicmagazine, την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, μετά το σχολείο, παρέες νεαρών μαθητών Γυμνασίου κάθονταν στην παιδική χαρά του Γαλατά. Ξαφνικά, χωρίς προφανή αιτία, μαθητής της Γ' τάξης πλησίασε έναν άλλο μαθητή της Β' και του έσβησε ένα τσιγάρο που κρατούσε στο μπράτσο του.
Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον μαθητή και τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, όπου, έπειτα από έρευνες ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events