Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό
Παρά την εφαρμογή του Δακτυλίου, αυξημένη είναι για ακόμη μια ημέρα η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας - Ουρά χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, από το ύψος της λεωφόρου Ποσειδώνος μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια
Η επιστροφή του Δακτυλίου δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Το μποτιλιάρισμα έχει μεταφερθεί στην Εθνική οδό, με την κατάσταση στην Αθηνών-Λαμίας να είναι ασφυκτική.
Μποτιλιαρισμένος είναι ο Κηφισός στο ανοδικό ρεύμα, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη, μέχρι και τις Τρεις Γέφυρες.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τη Δευτέρα, πρώτη μέρα εφαρμογής του δακτυλίου, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στον Κηφισό, ενώ αντίθετα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας μειώθηκε κατά 40%.
Κίνηση τώρα και στην Αττική Οδό
Η κυκλοφορία διεξάγεται με πολλά προβλήματα, με τους οδηγούς να καλούνται και πάλι να οπλιστούν με υπομονή. Στην Αττική Οδό σημειώνεται μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄ από κόμβο Δημοκρατίας εως κόμβο Κύμης.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15΄-20΄ από κόμβο Κύμης εως κόμβο Μεταμόρφωσης.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄ από κόμβο Δημοκρατίας εως κόμβο Κύμης Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15΄-20΄ από κόμβο Κύμης εως κόμβο Μεταμόρφωσης
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.