GNTM 4: Η δοκιμασία «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πρωταγωνιστής» έστειλε εκτός τον Θάνο - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Η δοκιμασία «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πρωταγωνιστής» έστειλε εκτός τον Θάνο - Δείτε βίντεο

Ο νικητής της φωτογράφισης, η ψηφοφορία των παικτών για το ποιος θα σωθεί και τα δάκρυα της επικοινωνίας

gntm4
Μία ακόμα δοκιμασία αποχώρησης έλαβε χώρα στο GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας κι ένα ακόμη μοντέλο αποχώρησε από το σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star, με αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενοι να είναι πλέον 13.

Αρχικά τα 14 επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, που συναντά κανείς στις παιδικές χαρές, τον γνωστό μύλο ή γύρω-γύρω όλοι. Τα μοντέλα έπρεπε να δείξουν στην κάμερα του φωτογράφου, Πάνου Γεωργίου, την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμισμού, παιδικής ανεμελιάς και ευρηματικότητας, ενώ βρισκόντουσαν πάνω στο μύλο που γυρνούσε και έπρεπε να αναδείξουν τα παπούτσια που φορούσαν.

Κάποιοι από τους παίκτες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στο σετ της φωτογράφισης τους κριτές του GNTM, Δημήτρη Σκουλό, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν δυσκολίες. Έκπληξη της φωτογράφισης αποτέλεσε η παρουσία του περσινού νικητή και ambassador ενός από τα μεγαλύτερα athletic brands στον κόσμο, Ηρακλής Τσουζίνοβ.


Κλείσιμο














Ο Ναπολέων και η Αγάπη είχαν τις δυο καλύτερες φωτογραφίες, με νικητή τον Ναπολέων, ο οποίος θα απολαύσει και τα πλεονεκτήματα!



Οι τρεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίσεις ήταν η Κυβέλη, ο Θάνος και η Μαρία. Έτσι, οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί. Τελικά ο παίκτης που σώθηκε ήταν η Μαρία. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Θάνος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν, μιας και ένιωθε πιο "δυνατός" από την Κυβέλη.



Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Θάνος, ο οποίος δεν πέτυχε την έκφραση στην φωτογράφιση.



Νωρίτερα τα υποψήφια μοντέλα, μετά από μερικούς μήνες εγκλεισμού μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Mode, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν για λίγα λεπτά μέσω τηλεφώνου μαζί με ανθρώπους από την οικογένειά τους και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους!


Δείτε το trailer του 15ου επεισοδίου του 4ου κύκλου του Greece's Next Top Model που θα προβληθεί την Τρίτη 26.10.2021.







Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος στα ερείπια του Αγίου Νικολάου παρά τη μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι

Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»

Πέραμα - Κέντρο ΕΛ.ΑΣ. προς αστυνομικούς της ΔΙΑΣ: Σταματήστε την καταδίωξη - Έχω εντολή από ανώτατο αξιωματικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης