Βόλος: 25χρονος δημοσίευσε βίντεο ανήλικης σε πορνογραφική ιστοσελίδα επειδή τον χώρισε

Βόλος: 25χρονος δημοσίευσε βίντεο ανήλικης σε πορνογραφική ιστοσελίδα επειδή τον χώρισε

Ο 25χρονος την εκβίαζε πως θα της καταστρέψει τη ζωή – Ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο περισσότερες από μία φορές – Καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο

paidiki-pornografia-5
Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωνε μία ανήλικη κοπέλα στον Βόλο από έναν 25χρονο άνδρα ο οποίος την εκβίαζε επειδή τον χώρισε και εν τέλει αυτός δημοσιοποίησε βίντεό της σε προσωπικές της στιγμές σε πορνογραφική ιστοσελίδα.

Όπως δημοσιεύει το magnisianews.gr, ο 25χρονος από την Αλβανία, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η νεαρή κοπέλα ως μάρτυρας κατηγορίας, είχε δεσμό μαζί της από το 2015 σε νησί των Σποράδων και πέρυσι αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσουν.

«Έκτοτε ξεκίνησε ο εφιάλτης, καθώς ο δράστης είχε στην κατοχή του βίντεο με προσωπικές μας στιγμές, την οποία είχε διαβεβαιώσει ότι τα είχε για να θυμάται ο ίδιος και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς. Επειδή τον αγαπούσα, του είχα «τυφλή» εμπιστοσύνη και εκείνος έλεγε ότι με αγαπάει», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι ο νεαρός, για να την εκδικηθεί επειδή τον χώρισε, την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε δύο βίντεο που είχε στην κατοχή του.

Όντως, ο κατηγορούμενος, που δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έκανε ανάρτηση του βίντεο σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ της έστελνε μηνύματα από δύο ψεύτικα προφίλ ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Η ανήλικη τότε κοπέλα, που εξήγησε ότι τα βίντεο είχαν αποτυπωθεί όταν ήταν 16 και 17 ετών, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και παρά τις συστάσεις στον 25χρονο, ο ίδιος φέρεται να ανέβασε τα δύο βίντεο στο σάιτ περισσότερες από μια φορές. Τελικά η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση, βλέποντας ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα, το έμαθε όλο το νησί και δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο όπου και ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε. Τελικώς καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών, χρηματική ποινή 360 ημερησίων μονάδων προς 5 € και η έφεση – αν την υποβάλει – να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ σε περίπτωση που δεν πληρώσει την ποινή, θα εκτίσει επιπλέον έξι μήνες φυλάκισης.

Κλείσιμο
Τελειώνοντας η δίκη, ο εισαγγελέας καθησύχασε την κοπέλα ότι έπραξε το σωστό και τη διαβεβαίωσε ότι αν ο νεαρός αλλοδαπός πέσει στα χέρια των Ελληνικών Αρχών, θα πάει στη φυλακή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίστροφη μέτρηση για τον εμβολιασμό από τους παιδίατρους – Πώς θα γίνεται

Οι «Άγγελοι» στο πλευρό της Ιωάννας: Η στήριξη, οι επιπλοκές και οι δυσκολότερες στιγμές

Στη Νέα Υόρκη ο Μητσοτάκης: Θα μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά, πιθανότατα, δεν θα δει τον Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης