Λάρισα: Ζευγάρι πρώην εκπαιδευτικών «έφυγε» από κορωνοϊό, διασωληνωμένος ο γιος - Όλοι ανεμβολίαστοι
Την Τρίτη το βράδυ έχασε τη μάχη η 78χρονη μητέρα και το πρωί της Τετάρτης ο 83χρονος πατέρας και οι δύο πρώην εκπαιδευτικοί - Εκπαιδευτικός και ο 51χρονος γιος
Οικογενειακό δράμα με ζευγάρι γνωστών Λαρισαίων να φεύγει από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον κορωνοϊό.
Πρόκειται για συνταξιούχο εκπαιδευτικό ο οποίος έχασε την «μάχη» σήμερα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 83 ετών και την σύζυγό του η οποία έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό επίσης, χθες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε ηλικία 78 ετών.
Στο ΠΓΝΛ νοσηλεύεται και ο γιος της οικογένειας, 51 ετών, επίσης εκπαιδευτικός ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες παλεύοντας με την ασθένεια καθώς είναι διασωληνωμένος.
Τόσο οι γονείς όσο και ο γιος σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.grδεν είχαν εμβολιαστεί.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή