Χάος στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι... 40 σε αναρρωτική άδεια!

Χάος στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι... 40 σε αναρρωτική άδεια!

Πρόκειται για το νοσοκομείο με τα υψηλότατα ποσοστά θνητότητας από κορωνοϊό , που άγγιζαν το 100% τον περασμένο Ιούνιο - Μονάδα εντατικής θεραπείας παραμένει κλειστή - Διαμαρτυρίες για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών μπροστά στα εξωτερικά ιατρεία

nosokomeio-agrinio
Πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου της αναστολής εργασίας (άνευ πληρωμών) σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και η εικόνα στο νοσοκομείο Αγρινίου προβληματίζει ήδη. Συνολικά 87 εργαζόμενοι από το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τρεις γιατροί, παραμένουν ανεμβολίαστοι και οι 50 από αυτούς τέθηκαν σε αναστολή εργασίας.

Οι υπόλοιποι 40, σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, έχουν βγει σε… αναρρωτική άδεια. Το γεγονός ότι ταυτόχρονα, 40 άτομα, ανεμβολίαστα, βγήκαν σε αναρρωτική άδεια, προκαλεί ερωτήματα, ενώ σε συνδυασμό με όσους τέθηκαν από σήμερα σε αναστολή εργασίας προκαλεί σημαντικά κενά στη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η 6η ΥΠΕ κοινοποίησε σήμερα έγγραφο στο νοσοκομείο Αγρινίου, με το οποίο αναστέλλονται ξανά τα τακτικά χειρουργεία και το νοσηλευτικό ίδρυμα μετατρέπεται επί της ουσίας ξανά σε νοσοκομείο κορωνοϊού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου έχει αρχίσει να θυμίζει ξανά την εικόνα που είχε προ περίπου πέντε μηνών, αφού νοσηλεύονται σε αυτή περίπου 20 ασθενείς, ενώ η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που ήταν να λειτουργήσει στις 23 Αυγούστου, παραμένει κλειστή, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ανησυχία έχει προκαλέσει τον περασμένο Ιούνιο το ποσοστό θνητότητας από κορωνοϊό, στη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου Αγρινίου, το οποίο, όπως ανέφεραν τότε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, «άγγιζε» το 100%.

Την παραπάνω πληροφορία, διέψευσε, με ανακοίνωσή της τότε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, η οποία ωστόσο τόνιζε ότι η θνητότητα στη ΜΕΘ COVID ήταν πολύ υψηλή.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγρινίου βρίσκονται αρκετά άτομα που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τις αναστολές εργασίας των υγειονομικών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες στις οποίες θα συμμετέχουν και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί της περιοχής. Πάντως τόσο η ΠΟΕΔΗΝ όσο και τα τοπικά σωματεία έχουν ταχθεί επισήμως υπέρ των εμβολιασμών.

Πηγή: karvasaras


Δείτε βίντεο: Χάος στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι... 40 σε αναρρωτική άδεια!
Χάος στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι... 40 σε αναρρωτική άδεια!


Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Κέρδη και ζημίες μετρούν στην κυβέρνηση

Αφγανιστάν: Ο τρόμος της επόμενης ημέρας χωρίς τους Αμερικανούς

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά - Δείτε που θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης