Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κοντοδεσπότι, η είδηση του απρόσμενου θανάτου ενός 12χρονου παιδιού.
Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από προσπάθειες να τον συνεφέρουν.
Ο 12χρονος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.