Κρήτη: «Προσπάθησε να με βιάσει την ώρα που κοιμόμουν»
Συνελήφθη ένας 30χρονος
Ένα νέο περιστατικό απόπειρας βιασμού απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Χερσόνησο με θύμα μία 55χρονη γυναίκα και δράστη τον 30χρονο συγγενή της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, η 55χρονη – μητέρα δύο παιδιών – κοιμόταν στο σπίτι της όταν ο 30χρονος, έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, βρήκε ένα παράθυρο του σπιτιού που δεν ήταν κλειδωμένο και μπήκε μέσα στο σπίτι.
Είδε την 55χρονη να κοιμάται και ξάπλωσε πάνω της αρχίζοντας να την θωπεύει ενώ επιχείρησε να την βιάσει.
Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει. Κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να απεγκλωβιστεί από τον 30χρονο και αμέσως πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό.
Οι αρχές μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και εντόπισαν τον δράστη, συλλαμβάνοντάς τον ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.