Το twitter «πάγωσε» τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου - Πώς αντέδρασε η «Ελληνική Λύση»

Το twitter «πάγωσε» τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου - Πώς αντέδρασε η «Ελληνική Λύση»

Το κόμμα Ελληνική «Λύση» υποστηρίζει πως η αναστολή του λογαριασμού έγινε εξαιτίας «αποκαλύψεων», «για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν»

velopoulos-twitter
To Τwitter ανέστειλε τον λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. Την είδηση γνωστοποίησε το κόμμα με σχετική ανακοίνωσή του.

Όπως καταγγέλλει  η «Ελληνική Λύση», «δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία τού λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».


Η Ελληνική Λύση εκτιμά πως «οι πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν» και σημειώνει:

«Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας "χτυπούν". Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με ήλιο αλλά και πολλά... μποφόρ

Αφγανιστάν: Έπεσε χωρίς αντίσταση και η Καμπούλ - Ομαλά η μετάβαση της εξουσίας στους Ταλιμπάν

Απογειώνεται ο τουρισμός παρά την πανδημία και τις φωτιές - Πρωτιά στη ζήτηση για διακοπές από τους Ευρωπαίους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης