Φωτιά στην Εύβοια: Τραυματίστηκε πυροσβέστης στη Λίμνη - Έπεσαν πάνω του οικοδομικά υλικά
Ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη Λίμνη είναι καλά στην υγεία του, όπως επιβεβαιώνει ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας
«Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του ο 45χρονος πυροσβέστης που τραυματίστηκε τα ξημερώματα στη Λίμνη της Εύβοιας» επιβεβαιώνει ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Φώτης Σερέτης.
Ο 45χρονος πυροσβέστης κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στα φλεγόμενα σπίτια στη Λίμνη της Εύβοιας λίγο πριν τις 4 το πρωί τραυματίστηκε όταν έπεσαν πάνω του διάφορα οικοδομικά υλικά.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΥ Ιστιαίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ελαφράς μορφής, όπως επίσης και χτυπήματα στα πλευρά και τα πόδια. Σύμφωνα με τον κ. Σερέτη «νοσηλεύεται και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Είναι πολύ καλά στην υγεία του».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.