Φωτιές στην Αττική: Επικοινωνία του Προέδρου της Πορτογαλίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν στο ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη και τον πλανήτη ολόκληρο
Ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα επικοινώνησε απόψε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να της εκφράσει τη λύπη αλλά και τη συμπαράσταση τόσο του πορτογαλικού λαού όσο και του ιδίου για την πυρκαγιά που μαίνεται στην Αττική.
Εξέφρασε την ελπίδα να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές και οι εστίες φωτιάς να σβήσουν το συντομότερο δυνατόν. Οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν στο ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη και τον πλανήτη ολόκληρο.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.