Κρήτη: Αγωνία για τον 16χρονο μετά τη βουτιά στη θάλασσα - «Μάλλον μιλάμε για τετραπληγία»
Ο 16χρονος υπέστη σοβαρό τραυματισμό έπειτα από βουτιά σε παραλία στα Φαλάσαρνα των Χανίων - Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του νεαρού προκειμένου να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις
Κρίσιμες εξακολουθούν να παραμένουν οι επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας του 16χρονου, οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έπειτα και τον σοβαρό τραυματισμό του από βουτιά σε παραλία στα Φαλάσαρνα των Χανίων.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του 16χρονου, προκειμένου να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για την κινητικότητά του και να διαπιστωθεί εάν έχει επηρεαστεί ο νωτιαίος μυελός.
Υπενθυμίζεται, πως ο 16χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα.
«Μάλλον μιλάμε για τετραπληγία»
Πάντως, η μητέρα του 16χρονου η οποία μίλησε στο MEGA, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα, καθώς είναι πιθανό να έχει και τετραπληγία.
«Είναι άσχημα τα πράγματα, έχει γίνει ζημιά στο μυελό. Προς το παρόν έχει τραυματιστεί ο μυελός, οπότε μιλάμε μάλλον για μια τετραπληγία» υποστήριξε η μητέρα του νεαρού.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.