Ξάνθη: Διαρρήκτης επιτέθηκε σε αστυνομικούς!

Ξάνθη: Διαρρήκτης επιτέθηκε σε αστυνομικούς!

Αφού ακινητοποίησαν τους δράστες, ο ένας εκ των δύο τον χτύπησε στην προσπάθειά του να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει

peripoliko-astunomia
Δυο επιχειρήσεις στην Ξάνθη «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα δυο Έλληνες διαρρήκτες, αλλά μόνο σε μια κατόρθωσαν να εισβάλουν. Όμως, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν, τους εντόπισαν αστυνομικοί και ο ένας από τους δράστες αντέδρασε ασκώντας βία σε βάρος τους.

Οι δυο κακοποιοί διέρρηξαν πρώτα ένα κατάστημα από το οποίο έκλεψαν ένα μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα προϊόντα και μία... ζυγαριά ακριβείας! Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία επιχείρηση, αλλά έγιναν αντιληπτοί από άνδρες της Ασφάλειας και προσπάθησαν να διαφύγουν με μία μοτοσικλέτα. Όταν οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και άρχισαν να κάνουν έλεγχο, ο συνεπιβάτης της μηχανής τους χτύπησε προσπαθώντας να διαφύγει, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μια κουκούλα full face, καθώς και η μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του ενός. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού και αντίσταση κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα

Τρομάζει η ταχύτητα της μετάλλαξης Δ - «Απειλή» για τη νέα σχολική χρονιά

Αιματηρές επιθέσεις στο Μαλί: Νεκροί έξι στρατιώτες - Τραυματίστηκαν 15 κυανόκρανοι του ΟΗΕ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι «παρέες» του δολοφόνου της Καρολάιν στη φυλακή - Η πρώτη φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης