Βίντεο με τα σημεία στα οποία θα κατασκευαστούν οι δεκαπέντε νέοι σταθμοί του μετρό, που θα ανήκουν στη γραμμή 4 παρουσιάσθηκε στην εκδήλωση που γίνεται παρουσία του πρωθυπουργού στο Γαλάτσι. Το βίντεο έγινε με την επιμέλεια του υπουργείου Μεταφορών:
Σημειώνεται ότι η γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας, για την οποία πεφτουν αυτή την ώρα οι υπογραφές είναι το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο που παίρνει μπρος μετά την Αττική Οδό, Η εκδήλωση γίνεται στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, εκεί που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν να ξεπροβάλλουν τα πρώτα εργοτάξια της νέας γραμμής 4 του μετρό για την έναρξη των πρόδρομων εργασιών του έργου. Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή υπογράφεται η σύμβαση ύψους 1,2 δισ. ευρώ με την κοινοπραξία «J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. - GHELLA SpA - ALSTOM Transport S.A».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.