«Ο γύρος της Ρόδου σε 48 ώρες» από Βρετανό στη μνήμη της κόρης του

«Ο γύρος της Ρόδου σε 48 ώρες» από Βρετανό στη μνήμη της κόρης του

Πρόκειται για το “Rhodes Extreme Challenge Walk 2021” που θα διεξαχθεί στις 14 Αυγούστου 2021 - Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε μία ειδική κλινική στο Μάντσεστερ της Αγγλίας 

ben_moorhouse_1
Ο Βen Moorhouse και η σύζυγός του Gaynor, από το Χάλιφαξ της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια έχουν μια συνήθεια: Να κάνουν τον γύρο της Ρόδου περπατώντας.

Φέτος η συνήθεια αυτή αποκτά ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για το ζευγάρι λόγω της απώλειας του παιδιού τους.

Πρόκειται για το «Rhodes Extreme Challenge Walk 2021» που θα διεξαχθεί στις 14 Αυγούστου 2021 και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της κόρης τους Καλλιπάτειρας-Δωροθέας η οποία πέθανε τον Οκτώβριο του 2018 δύο εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» σκοπός του Βen Moorhouse, ο οποίος είναι γνωστός στο νησί από αντίστοιχες δράσεις του,είναι να κάνει τον γύρο του νησιού σε λιγότερο από 48 ώρες, χωρίς να κοιμηθεί καθόλου ή να ξεκουραστεί.

«Αυτό το κάνω στο μνήμη της κόρης μου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε μία ειδική κλινική στο Μάντσεστερ της Αγγλίας με σκοπό τη διεξαγωγή ερευνών σε παιδιά για τη διάσωσή τους» είχε πει πρόσφατα ο Ben προσθέτοντας ότι σε αυτή την κλινική γεννήθηκε ο γιος του Απόλλων, που πήρε το όνομά του από τον θεό Απόλλωνα της Ρόδου.

Όπως τονίζει, για το γεγονός αυτό θα δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στην Αγγλία και έτσι θα προβληθεί και η Ρόδος, ενώ το μόνο που ζητάει είναι η αγάπη και η υποστήριξη των κατοίκων του νησιού τόσο προς τον ίδιο όσο και στην ομάδα του που θα τον συνοδέψει στο ταξίδι του.

Ειδήσεις σήμερα:
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη - Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Δεν τα παρατάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης