Πέλλα: Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης - Καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια

Πέλλα: Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης - Καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε σχολείο στην Πέλλα, καθηγητής θώπευσε μαθήτρια ανάμεσα στα πόδια, προκειμένου να δει αν έχει στην κατοχή της κινητό τηλέφωνο

ginaika-kakopoiisi-25112019-st
Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου από καθηγητή βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά αφορά μία μαθήτρια από την Πέλλα, η οποία κατηγορεί καθηγητή της ότι την θώπευσε ανάμεσα στα πόδια. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της μαθήτριας κ. Αντώνη Ξυλουργίδη με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr, διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, λαμβάνονται καταθέσεις και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο καθηγητής πλησίασε τη μαθήτρια στο τελευταίο δεκάλεπτο της γυμναστικής την ώρα που η μαθήτρια καθόταν σε μια άκρη στον προαύλιο χώρο του σχολείου και ήταν ελεύθερη. Πλησιάζοντας ο καθηγητής, η μαθήτρια τρομοκρατήθηκε και τοποθέτησε το κινητό της στο σημείο ανάμεσα στα πόδια της. Όταν την ρώτησε αν έχει κινητό, εκείνη του αρνήθηκε και στη συνέχεια ο καθηγητής έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της με τέτοιο τρόπο που έδειχνε την πρόθεσή του να την θωπεύσει σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα.

Φανερά σοκαρισμένη η μαθήτρια έτρεξε κλαίγοντας στη ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της, η οποία με τη σειρά της κατέθεσε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης της από τον καθηγητή. Το απίστευτο περιστατικό έγινε, σύμφωνα με την μαθήτρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της. Η μαθήτρια εξετάστηκε και από ψυχολόγο, ενώ αναμένονται όλες οι διαδικασίες εις βάρος του καθηγητή.

Ο καθηγητής συνεχίζει να βρίσκεται στο σχολείο και να παραδίδει μαθήματα σε παιδιά γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους γονείς της μαθήτριας και τους προκαλεί οργή ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν έχει αντιδράσει.

φση


Ειδήσεις σήμερα: 

Αγία Βαρβάρα: Στην ίδια γειτονιά που σκότωσαν την 64χρονη είχε βρεθεί σε κάδο νεκρή η 6χρονη Στέλλα

Σε καραντίνα ο Τομ Κρουζ - Θετικά στον κορωνοϊό 14 άτομα από τα γυρίσματα του «Mission: Ιmpossible 7»

ΑΕΠ: Πτώση 2,3% στο 1ο τρίμηνο του 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης