Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν έναν 45χρονο ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος της αδελφής του, την οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να «χαρακώσει» με μαχαίρι μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών!
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παιδική χαρά του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, όταν τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν για οικογενειακούς λόγους και ο άνδρας άρχισε να απειλεί και να βρίζει χυδαία την αδελφή του. Μάλιστα, αγνοώντας όσους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το ξέσπασμά του, έβγαλε και μαχαίρι με το οποίο χάραξε τα χέρια της γυναίκας προκαλώντας της εκδορές!
Αμέσως μετά, ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκε, παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις που ακολούθησαν την υποβολή μήνυσης εναντίον του από την αδελφή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.