Με αυξημένη κίνηση συνεχίζουν έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα καταγράφεται τώρα επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα εξόδου, από Αχαρνών έως και το ύψος της Φιλαδέλφειας.
Αυξημένη η κίνηση και επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ανοδικό ρεύμα.
Η κίνηση και επί της λεωφόρου Κηφισίας «επιμένει»,από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι και τους Αμπελόκηπους, τμηματικά.
Κίνηση και μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα συναντούν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Χίλτον.
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από τη λεωφόρο Κηφισού έως και το ύψος του Σταύρος Νιάρχος.
Κλείσιμο
Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στους εξής δρόμους:
-Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά), από Παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού έως και τη λεωφόρου Καλαμακίου
-Περιφερειακή Καρέα, στο ρεύμα προς Αθήνα
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.