Πιερία: Σε χαράδρα βρέθηκαν μάνα και κόρη - «Επικίνδυνο σημείο, φεύγεις εύκολα αν δεν προσέξεις»

Πιερία: Σε χαράδρα βρέθηκαν μάνα και κόρη - «Επικίνδυνο σημείο, φεύγεις εύκολα αν δεν προσέξεις»

Οι δυο γυναίκες αγνοούνταν από την Κυριακή - Εντοπίστηκαν σήμερα ζωντανές σε χαράδρα, έξω από το αυτοκίνητό τους - Τι λέει κάτοικος του χωριού, δίπλα στον τόπο του ατυχήματος

emak
«Άγιο» είχαν οι δυο γυναίκες, μάνα και κόρη από την Θεσσαλονίκη, οι οποίες το μεσημέρι της Τετάρτης ανασύρθηκαν ζωντανές μέσα από χαράδρα, στην οποία είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους από το μεσημέρι της Κυριακής στο 23ο χιλιόμετρο Κατερίνης – Ελασσόνας.

Οι γυναίκες βρέθηκαν εκτός του οχήματος τους σε μια απόσταση μεταξύ τους 200 μέτρων η μια από την άλλη, διατηρώντας επί τρία 24ωρα, ευτυχώς, τις αισθήσεις τους. Μέχρι χθες που δηλώθηκε η εξαφάνισή τους από συγγενικό τους πρόσωπο στο τμήμα Ασφάλειας Παύλου Μελά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, κανένας δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε και από το μικρό χωριό Φωτεινά που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος του χωριού, το ασημί αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

«Έμαθα ότι και οι δυο ανασύρθηκαν ευτυχώς ζωντανές. Το σημείο εκεί είναι επικίνδυνο αν δεν έχεις το νου σου φεύγεις εύκολα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Οι άνδρες της ασφάλειας που ήρθαν στο χωριό αναζήτησαν οπτικοακουστικό υλικό το οποίο και βρέθηκε. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα πως το αυτοκίνητό τους πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής γύρω στις 12:40 από το χωριό. Δεν φάνηκε να τρέχουν, είχε μια σταθερή τυπική ταχύτητα».

Για την ανάσυρση των δυο γυναικών επιχείρησαν η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 9 άνδρες, με τη συνδρομή ορειβατικής ομάδας της 2ης ΕΜΑΚ που διαθέτει ειδικό ορειβατικό εξοπλισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέριλιν Μάνσον: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του καλλιτέχνη - Η νέα κατηγορία που τον βαραίνει

Κίνα σε ΗΠΑ: Ανοίξτε και τα δικά σας ιολογικά εργαστήρια για έρευνες, αν θέλετε διαφάνεια

Διήμερη επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα - Θα πάει στη Θράκη και θα συναντηθεί με Δένδια-Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης