Ηράκλειο Κρήτης: Συνέλαβαν παππού, γιο και εγγονό που έκρυβαν όπλα στο σπίτι
Σε κατ’ οίκον έρευνα εντοπίστηκαν τρία πιστόλια, δύο καραμπίνες, γεμιστήρες, σφαίρες – Οι συλληφθέντες θα περάσουν το βράδυ στα κρατητήρια
Ένα οπλοστάσιο φέρονται ότι είχαν στην κατοχή τους ένας παππούς, μαζί με τον γιο του και τον εγγονό του στο Ηράκλειοτης Κρήτης, που θα περάσουν το βράδυ στο κρατητήριο.
Σύμφωνα με τοcretapost.gr, αστυνομικοί έκαναν κατ’ οίκον έρευνα στα σπίτια των τριών ανδρών, μετά από στοιχεία που είχαν σε βάρος τους.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: τρία πιστόλια, δύο καραμπίνες, τρεις γεμιστήρες, 238 σφαίρες, μία ξιφολόγχη πολεμικού όπλου με θήκη, εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μιά δερμάτινη φυσιγγιοθήκη καθώς και εξαρτήματα καθαρισμού όπλων.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου , ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»