Εμπλοκή στην ΕΡΤ με «Music Hall» και ο Γιώργος Λιανός εν μέσω φημών

Εμπλοκή στην ΕΡΤ με «Music Hall» και ο Γιώργος Λιανός εν μέσω φημών

Πάνε κι έρχονται όλοι και συζητούν, και αυτοπροτείνονται και διαρρέουν φήμες και τελικά στ’ αυγά τους κάθονται

lianos
Ζητήσατε ειδήσεις; Ζητήσατε. Αποκλειστικές; Ναι. Σας απογοήτευσα ποτέ; Όχι. Ούτε τώρα θα το κάνω.
Εχουν γραφτεί πολλά για την σειρά της ΕΡΤ «Music Hall» που ετοιμάζει ο Γιώργος Κορδέλας, ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης. Μία από τις πιο ακριβές παραγωγές και όχι μόνο. Η σειρά η οποία θα απασχολήσει εκατοντάδες εργαζόμενους και περισσότερους από 60 ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και ο Αργύρης Πανταζάρας και δεκάδες εργαζομένους.

Όλα ήταν έτοιμα και η συμφωνία είχε προχωρήσει πολύ μέχρι που εμφανίστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα και ,όπως πληροφορούμαι, από χθες ειδοποιούνται οι ηθοποιοί πως είναι πιθανόν να μην γίνει η σειρά. Ο λόγος είναι πως οι δημιουργοί της σειράς θέλουν να κρατήσουν τα πνευματικά δικαιώματα, κάτι που δε δέχεται η ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αδιέξοδο. Πλέον όλα είναι ανοιχτά και απομένει μία τελευταία προσπάθεια έτσι ώστε να μην ναυαγήσει η σειρά, η οποία ήταν και ένα από τα μεγαλύτερα project. Μακάρι να σωθούν οι θέσεις εργασίας και να βρεθεί λύση.

 Νάντια Κοντογεώργη: Τελευταία φορά που…
Κλείσιμο


Μένουμε Αγία Παρασκευή και πλέον είναι γνωστό πως «Φλερτ» ήταν και πέρασε και η Νάντια Κοντογεώργη δέχθηκε μία πρόταση να κάνει πολιτιστική εκπομπή στην ΕΡΤ 2 Σαββατοκύριακο και πλέον όλα εξαρτώνται από εκείνη. Αν απαντήσει θετικά ή θα κλείσει την πόρτα του Ραδιομεγάρου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Leonidas_Kakouris


Υπάρχει κι ένας ηθοποιός – έκπληξη, ο οποίος δέχθηκε στο παρελθόν πρόταση προκειμένου να παρουσιάσει μια εκπομπή στην ΕΡΤ με μουσικό περιεχόμενο. Ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο οποίος θα το σκεφτεί ξανά καθώς τρέχουν οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις με τις «Αγριες Μέλισσες» αλλά και οι κινηματογραφικές. Είναι ωραία ιδέα, τον ενδιαφέρει και αν βρεθεί ο χρόνος και ο τρόπος όλα θα προχωρήσουν.

ougarezos

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι στην επικαιρότητα. Εγώ για φίλους δεν γράφω και κυρίως δεν αποκαλύπτω τα επαγγελματικά τους κι ας τα ξέρω πριν απ’ όλους λόγω σχέσης προσωπικής. Όμως θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να στείλουμε όλοι πολλή αγάπη για την μικρή επέμβαση που θα κάνει ο Δημητρός την Πέμπτη για να διορθώσει κάτι στον ατάσθαλο ώμο του. Όλα θα πάνε καλά. Πολύ καλά. Κούπερ, don’t worry

Μην παίζετε με τον Λιανό. Μην παίζετε με τον Γιώργο Λιανό. Είναι η αποκάλυψη της χρονιάς, είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής και δεν παίζει περίεργα παιχνίδια ποτέ, οπότε ούτε τώρα θα τα παίξει. Τιμά τις συνεργασίες του και τον λόγο του. Προσοχή στις μπανανόφλουδες…

Η Λίτσα Πατέρα είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετική. Οσοι δουλέψαμε μαζί της εκτός από τυχεροί νιώθουμε μεγάλη τιμή για την σχέση που αποκτήσαμε και κυρίως για τις σοφές συμβουλές της. Σήμερα για μία ακόμη φορά ήταν όαση στον Νίκο Μουτσινά..

Κλείσιμο παραδοσιακό, καλό και τιμημένο. Κουιζάρα. Ποιος πανελίστας διαρρέει ότι θα βρεθεί σε ανταγωνιστική εκπομπή και ότι έχει δεχθεί πρόταση αν και η παρουσιάστριά της όταν ακούει το όνομά του βγάζει εξάνθημα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης