Τρίκαλα: Τα έσπασε σε καφετέρια και διέλυσε μοτοσικλέτα

Τρίκαλα: Τα έσπασε σε καφετέρια και διέλυσε μοτοσικλέτα

Ο... ζόρικος θαμώνας προκάλεσε φθορές στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος και αμέσως μετά ξέσπασε σε μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη απ' έξω

peripoliko_syl
Εκτός εαυτού βγήκε το βράδυ της Κυριακής ένας Έλληνας επειδή αναγκάστηκε να φύγει από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διασκέδαζε σε περιοχή του Δήμου Τρικάλων, επειδή έκλεινε λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού!

Ο... ζόρικος θαμώνας προκάλεσε φθορές στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος και αμέσως μετά ξέσπασε σε μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη απ' έξω, προκαλώντας της ζημιές! Έπειτα, μπήκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει, όμως η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψή του στα Τρίκαλα. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Διέρρηξαν αποθήκες του ΟΤΕ στην Πάτρα

Τις αποθήκες του ΟΤΕ στην περιοχή Λεύκα της Πάτρας διέρρηξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές και άρπαξαν διάφορα υλικά. Η εισβολή έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερεύνησαν τον χώρο αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ως τώρα, δεν έχει γίνει καταμέτρηση για να εξακριβωθεί τι έχει κλαπεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε» - Τι λέει ο 35χρονος που υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

Πατέρας 2 παιδιών ο δάσκαλος που φέρεται να έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Στην Ελλάδα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου, λένε οι Τούρκοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης