Ελευθερούπολη: Διαμάχη συγγενών για περιουσιακά βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εξαφάνιση της σορού

Ελευθερούπολη: Διαμάχη συγγενών για περιουσιακά βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εξαφάνιση της σορού

Οι αστυνομικές έρευνες θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως πίσω από την όλη ιστορία κρύβεται μια οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο οικογενειών που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στη ζωή ο 76χρονος άνδρας - Ένα προς ένα τα μέλη των οικογενειών του καλούνται να καταθέσουν

graves0
Την ώρα που οι αστυνομικοί στην Καβάλα προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με την κλεμμένη σορό του ηλικιωμένου άνδρα, που εξαφανίστηκε μέσα από τον τάφο του εννέα μέρες μετά την κηδεία του στο νεκροταφείο της Ελευθερούπολης, ένα προς ένα τα μέλη των οικογενειών του καλούνται προκειμένου να καταθέσουν τα όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

Στον τάφο μετά την εκταφή που έγινε από ανθρώπους του δήμου βρέθηκαν δυο τσουβάλια άχυρα. Το όλο σκηνικό έγινε γνωστό όταν στο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε πάνω από τον τάφο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο του 76χρονου συγγενείς του παρατήρησαν πως τα χώματα ήταν ανακατεμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι αστυνομικές έρευνες θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως πίσω από την όλη ιστορία κρύβεται μια οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο οικογενειών που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στη ζωή ο 76χρονος άνδρας. Η κόντρα φαίνεται να αφορά τον γιο του ηλικιωμένου από τον πρώτο του γάμο και τη νυν συζύγου του, η οποία αρνείται να πιστέψει τα όσα μακάβρια έχουν συμβεί με την σορό του. Γίνεται λόγος πως πίσω από την παράξενη ιστορία ίσως να βρίσκονται ακόμα και περιουσιακά στοιχεία του ηλικιωμένου τα οποία δεν πρόλαβε να τακτοποιήσει όσο ζούσε.

Εκτός όμως από τα μέλη των οικογενειών οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τους υπεύθυνους του νεκροταφείου, για το αν γνωρίζουν ποιοι βρίσκονται πίσω από την εκταφή της σορού, η οποία το σίγουρο είναι πως έγινε σε ώρα που το κοιμητήριο ήταν άδειο από κόσμο.

Μιλώντας στο Mega, ο Χρήστος Μποσμπότης, αντιδήμαρχος Ελευθερούπολης, ανέφερε πως: «Στις 28 Απριλίου έγινε μια ταφή ενός ηλικιωμένου 76 ετών. Κατά τη διαδικασία των επομένων ημερών, στα εννιάμερα, η οικογένεια διαπίστωσε ότι τα χώματα είναι πειραγμένα, προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα, έγινε η εκταφή, μέσα στο φέρετρο τοποθετήθηκαν στάχυα. Το αστυνομικό τμήμα θα κάνει την έρευνα».

Σοκαρισμένη και πολύ πικραμένη δήλωσε στην εκπομπή και η χήρα, λέγοντας: «Δεν ξέρω πού τον έχουνε. Πόνος, πίκρα και τίποτε άλλο. Βρήκαμε δύο τσουβάλια άχυρα στον τάφο του».

Ειδήσεις σήμερα 

«Βαβέλ» με την άρση της πατέντας για τα εμβόλια: «Nein» από Γερμανούς και Ελβετούς - Υπέρ Μακρόν και Πούτιν 

Lockdown: Ο οδικός χάρτης για την επιστροφή στην κανονικότητα– Οι πιθανότερες ημερομηνίες 

«Ναυμαχία» της Μάγχης: Η Βρετανία ανακαλεί τα πολεμικά πλοία μετά την αποχώρηση των Γάλλων ψαράδων 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης