Γαϊτάνος: Μου αρέσει πολύ ο έρωτας – Δέχθηκα πρόταση από την Χρυσή Αυγή να συνταχθώ μαζί τους

Γαϊτάνος: Μου αρέσει πολύ ο έρωτας – Δέχθηκα πρόταση από την Χρυσή Αυγή να συνταχθώ μαζί τους

Τι είπε για τα σκάνδαλα στον χώρο της Εκκλησίας – Σχολίασε την συμμετοχή του σε διαφήμιση

petros-gaitanos-456
Για όλους και για όλα μίλησε ο ερμηνευτής, που έχει ταυτιστεί όσο λίγοι με την εκκλησιαστική και την παραδοσιακή μουσική Πέτρος Γαϊτάνος.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο thecaller.gr είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση μου με τον Χριστό είναι σαν ισχυρό ποτάμι που με πλημμυρίζει με πράγματα που σε κάνουν να ζεις διαφορετικά».

Ως άνθρωπος που ζει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του με εκκλησιαστικό τρόπο, περιγράφει τι σημαίνει αμαρτία σύμφωνα με τις πατερικές γραφές, ενώ μιλάει για τον έρωτα σύμφωνα με την Εκκλησία και τις ευλογίες της, αλλά και την προσωπική του αγάπη στον σαρκικό έρωτα και την δική του αμαρτία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb15kgwszzc9-sf)

Επίσης μιλάει για τα χρήματα που κερδίζει από τις συναυλίες, το κανάλι του στο YouTube, τη δισκογραφία του, τις παραγωγές που έχει τα δικαιώματά τους και τις συναυλίες του το καλοκαίρι του 2021.

Κλείσιμο
Η συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ καταστήματος παιχνιδιών θα μείνει ανεξίτηλη. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που είπε «ναι» και μάλιστα, δηλώνει: «Αποφάσισα να το κάνω γιατί δεν είμαι στείρος και κομπλεξικός. Ήθελα ο κόσμος να δει τον Πέτρο που έχει χιούμορ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb155lzfveeh-sf)

Παράλληλα ο Πέτρος Γαϊτάνος αποκαλύπτει ότι δέχτηκε πρόταση να συνταχθεί με την Χρυσή Αυγή και περιγράφει την απάντησή του, τα συναισθήματά του, την αντίδρασή τους και ξεκαθαρίζει όσα βιώνει μετά το εξομολογούμενο λάθος του στην τοποθέτησή του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb15c1qw6eu1-sf)

«Ήταν τότε που ήμασταν με την κρίση κι υπήρχε μια ανακατωσούρα πολιτική. Φάνηκε ότι αυτοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Είπα ένα λογισμό μου σε μία συνέντευξη που κόπηκε και ράφτηκε άκομψα και δεν θέλω ούτε να τον θυμάμαι. Ήταν λάθος μου που εκφράστηκα έτσι γιατί είπα ένα λογισμό και δεν περίμενα ότι θα βγει έτσι. Δεν είχα τέτοιο σκοπό στήριξης. Για αυτό βγήκα πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ζήτησα για πρώτη φορά δημοσίως συγγνώμη. Κατάλαβα ότι αυτό που είπα κάποιους τους στενοχώρησε και τους έκανε να αισθανθούν άβολα. Αναγνωρίζω ότι αυτός ο Πέτρος δεν μου ταιριάζει καθόλου.

Δεν ψήφισα ποτέ Χρυσή Αυγή. Οι άνθρωποι αυτοί με πλησίασαν για να συνταχθώ μαζί τους και τους είπα ότι δεν έχω σχέση μαζί τους και δεν μας ενώνει τίποτα. Αυτό φαίνεται από την πορεία μου… Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτή η κατάσταση γιατί δημιουργήθηκαν εντυπώσεις… Έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη για το δικό μου λάθος γιατί αρχικά έλεγα αφού ξέρουν ποιος είμαι κι ήμουν επαναπαυμένος».

Ειδήσεις σήμερα:
Ινδία: Κάηκαν ζωντανοί σε ΜΕΘ! - Εικόνες φρίκης σε νοσοκομείο

Στον ανακριτή σήμερα ο Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του - Τα στοιχεία της δικογραφίας που τους «καίνε»

Παύλος Ιωαννίδης: Έφυγε από τη ζωή ο στενός συνεργάτης και φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης