Με ισχνή συμμετοχή έλαβε χώρα αντικυβερνητική κινητοποίηση για τις δομές φιλοξενίας μεταναστών σήμερα στο λιμάνι της Χίου.
Το κάλεσμα ήταν για τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στο Θόλος ούτε στη ΒΙΑΛ ούτε πουθενά. Σύγχρονα Guadanamo δε θα γίνουν τα νησιά». Στη συγκέντρωση συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να είχε ήδη ξεκαθαρίσει ότι «δεν συμμετέχει σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις», στηρίζοντας τα αποτελέσματα της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό.
Το παρών έδωσαν, επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλύτερος αριθμός των διαδηλωτών προέρχονταν απο δυο μικρα χωρια, δίπλα στην προτεινόμενη νέα δομή Συκιάδα και Λαγκάδα.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.