Σέρρες: Νέα κλοπή με γερή μπάζα από «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η.

Σέρρες: Νέα κλοπή με γερή μπάζα από «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η.

Ξάφρισε από ηλικιωμένο πάνω από 2.500 ευρώ και χρυσές λίρες - Διαρρήξεις σε οχήματα, περίπτερα και σε εκκλησία στην Πάτρα

DEI
Ταυτοποιήθηκε, αλλά παραμένει άφαντος ένας 24χρονος Ρομά που παρουσιαζόταν σε σπίτια ηλικιωμένων σε περιοχές των Σερρών και παρίστανε τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., που δήθεν θα επιδιόρθωνε βλάβες πείθοντας τα θύματα να συγκεντρώσουν σε ένα σημείο ό,τι πολύτιμο είχαν, δήθεν για να μην καταστραφούν αν ξεσπάσει πυρκαγιά.

Με τον τρόπο αυτό, το πρωί της 3ης Μαρτίου ο νεαρός δράστης άρπαξε μετρητά ύψους 2.600 ευρώ, δυο χρυσές λίρες και ένα χρυσό φλουρί από το σπίτι ενός 92χρονου, ενώ την ίδια ημέρα επιχείρησε να ξαφρίσει άλλη μια ηλικιωμένη χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διέρρηξε περίπτερο και δυο οχήματα στην Πάτρα

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα ένας Έλληνας, ο οποίος είχε διαρρήξει το ένα μετά το άλλο ένα περίπτερο από το οποίο έκλεψε... έξι πακέτα τσιγάρα αξίας 27 ευρώ και δυο οχήματα από τα οποία «ξήλωσε» τα ράδιο-cd.

Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας ιερόσυλος ο οποίος τρύπωσε μέρα-μεσημέρι σε μια εκκλησία, παραβίασε το παγκάρι και άρπαξε από μέσα το ποσό των 40 ευρώ.

Στην Καβάλα, άγνωστοι διέρρηξαν το βράδυ της Τρίτης τις πόρτες τεσσάρων λεωφορείων που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων και μπήκαν μέσα αναζητώντας χρήματα. Ωστόσο, δεν βρήκαν παρά μόνο ελάχιστα κέρματα, τα οποία πήραν και εξαφανίστηκαν.

Ειδήσεις σήμερα 

Λύκεια: Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Εργασιακά: Στο επίκεντρο η 4ημερη απασχόληση, ψηφιακή κάρτα και πλαφόν στις υπερωρίες

«Ισορροπία τρόμου» με μείωση κρουσμάτων αλλά αύξηση ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης