Κατερίνη: 52χρονος απατεώνας συνελήφθη με... 12 καταδίκες!

Κατερίνη: 52χρονος απατεώνας συνελήφθη με... 12 καταδίκες!

Είχε καταδικαστεί 12 φορές με συνολική ποινή φυλάκισης 13 ετών και επτά μηνών - Φυγόποινοι συνελήφθησαν με εκκρεμή εντάλματα σε Χαλκίδα και Ηγουμενίτσα

sillipsi_argos
Όχι μια και δυο, αλλά μια... ντουζίνα καταδίκες εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 52χρονου Έλληνα απατεώνα, ο οποίος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Πιερία ως την στιγμή που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του και ένταλμα σύλληψης για απάτη!

Με αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί 12 φορές για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της παράβασης του νόμου περί επιταγών και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 13 ετών και επτά μηνών και χρηματική ποινή 16.200 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης στον οποίο παραπέμφθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Με ένταλμα συνελήφθη μέλος της σπείρας των Α.Τ.Μ.

Δυο εβδομάδες μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας τα μέλη της οποίας ανατίναζαν Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας, συνελήφθη στην Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένα ακόμη μέλος της σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του Β’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοφορία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες ομάδες πολιτών είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Με νέα ομάδα και πακέτο 5,7 δισ. ευρώ το σχέδιο για την οικονομία μετά την πανδημία

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο - Σημείο τριβής οι υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης