Ταχύτητα ανεβάζει το πρόγραμμα «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του emvolio.gov.gr, ο αριθμός των πολιτών που έχει κάνει έστω την πρώτη δόση του εμβολίου ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο.
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης έγραψε στα social media:
«Σήμερα, πάνω από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση. Όλοι μαζί διευρύνουμε το τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. #Ελευθερία».
Σήμερα, πάνω από 1.5 εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση. Όλοι μαζί διευρύνουμε το τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. #Ελευθερία
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.