Άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Μέχρι 18 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο στην Αττική - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε όλη τη χώρα

Screenshot_2021-04-10_at_11_56_38_PM
Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία την Κυριακή, με τον υδράργυρο να αναμένεται να φτάσει έως τους 18 βαθμούς την Κυριακή.

Σύμφωνα με το meteo, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο ενώ η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 18, στη Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά από 3 έως 19, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 16, στις Κυκλάδες από 5 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός και οι Σποράδες, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κλείσιμο
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ειδήσεις σήμερα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στο μικροσκόπιο «πληρωμένοι» εκτελεστές από το εξωτερικό - Ποια στοιχεία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Βίντεο - Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός - Επέμβαση της αστυνομίας 

Ιάκωβος Τσούνης: Η ζωή του ευεργέτη - εφοπλιστή που πλαστογράφησε την ηλικία του για να πολεμήσει το 1940 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης