«Ψηφιακή Μέριμνα» για όλους

«Ψηφιακή Μέριμνα» για όλους

Είναι δικαίωμα κάθε μαθητή και σπουδαστή να έχει ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση και αυτό η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers το γνωρίζει καλά.

plaisiofin

Sponsored Content

Η ψηφιακή διάσταση της εποχής μας, φανερή ήδη και πριν την πανδημία, έχει γίνει στις μέρες που ζούμε ακόμη πιο σημαντική. Μέσω της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων, οι δυνατότητες ποιοτικής εκπαίδευσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς έχουν πλέον διευρυνθεί  σε μεγάλο βαθμό. Για να μπορέσει όμως η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι δίκαιη, πρέπει να υπάρχει ειδική μέριμνα για τους πιο αδύναμους οικονομικά, ώστε όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες προετοιμάζοντας το μέλλον τους.

Για αυτό τον λόγο, δημιουργήθηκε το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», που προσφέρει όφελος 200€ σε μαθητές και φοιτητές για να αποκτήσουν tablet, laptop ή desktop. Ένα πρόγραμμα που υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας, και στο οποίο συμμετέχει η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στηρίζοντάς το ενεργά.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία καθώς και στη δια ζώσης εκπαίδευση, η διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Η «Ψηφιακή Μέριμνα» στο σωστό… Πλαίσιο
Το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», που ξεκινά τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, προσφέρει όφελος 200€ σε 560.000 μαθητές και φοιτητές, ηλικίας 4 - 24 ετών, για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού: desktop - laptop - tablet

Το ΠΛΑΙΣΙΟ, ως ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας αιχμής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την εξαργύρωση του voucher, καθώς διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων στα κορυφαία brands τεχνολογίας και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X. Ταυτόχρονα, είναι η μόνη εταιρεία που αποδεδειγμένα προσφέρει άμεση παράδοση σε 24 ώρες, χάρη στις υποδομές της σε e-commerce και logistics. Αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχτεί σε όλη τη διάρκεια των lockdowns, καθώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα νέα δεδομένα που έφερε ο covid-19 καλύπτοντας το 90% του όγκου των παραγγελιών, με παράδοση εντός 2 ημερών.

Κλείσιμο
Για το πρόγραμμα της «Ψηφιακής Μέριμνας», ο δικαιούχος μπορεί να εξαργυρώσει το voucher των 200€ μέσω του site Plaisio.gr, του τηλεφωνικού κέντρου (12 ώρες / 6 ημέρες την εβδομάδα) ή σε ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ. Με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει την εξαργύρωση, θα έχει δίπλα του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για την «Ψηφιακή Μέριμνα», για να του λύσει όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθεί άμεσα. Μάλιστα, για όποιον επισκέπτεται ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

Ενέργειες που δεν σταματούν
Η συμμετοχή της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να αναδείξει αλλά και να ενισχύσει μία από τις ισχυρές αξίες της, ότι το δικαίωμα στην εκπαίδευση πρέπει να είναι ίσο για όλους. Η εταιρεία, εδώ και χρόνια ευαισθητοποιείται σε αυτόν τον τομέα, έμπρακτα και με διαφορετικούς τρόπους... Ανάμεσα στις ενέργειες που έχει προβεί είναι η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, η δημιουργία της πρώτης STEM Library σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και η δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, μια ενέργεια που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016.

Info
Aν είσαι δικαιούχος μπες εδώ ή κάλεσε στο 210 2895000, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Διαφορετικά, επισκέψου ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ψηφιακή Μέριμνα: Είσαι δικαιούχος του voucher των 200€; Έλα στο Πλαίσιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης